Η Neilson Hellas, θυγατρική της Neilson Holidays, προσφέρει αξέχαστες διακοπές σε μοναδικές τοποθεσίες και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Χρυσαφένιες παραλίες, τοπία απαράμιλλης ομορφιάς, αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία, άθληση, όλα συνδυάζονται ιδανικά. Ανακαλύψτε το δικό σας τόπο χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διακοπών. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο και… χαλαρώστε όσο «σκληρά» θέλετε.

Μας ζήτησαν… Πλήρη μηχανογράφηση των Ξενοδοχείων Ελλάδος και  Τουρκίας, με ενοποίηση στοιχείων σε επίπεδο F&B Management και Λογιστικής

H Neilson HELLAS και η Neilson TURIZM DAN. VE TIC. LTD. STI, ήθελαν να διαχειρίζονται αυτόνομα το σύνολο των αναγκών των Ξενοδοχείων τους, σε επίπεδο Κρατήσεων και Διαχείρισης Δωματίων – Πελατών (PMS), στα Σημεία Πώλησης των εστιατορίων και καφέ (POS), στις Αποθήκες (F&B Mgmt) και στη Γενική Λογιστική (General Ledger). Ταυτόχρονα η δημιουργία των ειδών και των Τιμοκαταλόγων να γίνεται Μόνο από τα Κεντρικά γραφεία τους. Τέλος, να επιστρέφουν όλες οι πληροφορίες με ανάλυση σε επίπεδο γραμμής, από όλα τα υποσυστήματα του εκάστοτε ξενοδοχείου στα Κεντρικά Γραφεία σε Ελλάδα και Αγγλία.

Προτείναμε Την προηγμένη και αξιόπιστη ολοκληρωμένη Λύση ανά Ξενοδοχείο και την κεντρική και ενιαία διαχείριση των επιμέρους ξενοδοχειακών μονάδων

Έγινε πλήρης εφαρμογή της Ολοκληρωμένης σουίτας Λύσεων Sunsoft ανά Ξενοδοχείο σε Ελλάδα και Τουρκία. Αναλυτικά, χρησιμοποιήθηκε το διαδεδομένο σύστημα κρατήσεων και διαχείρισης ξενοδοχείων «Αλέξανδρος Front Office», η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης χώρων εστίασης και μπαρ «Αμβροσία», το σύστημα διαχείρισης και Ελέγχου Αποθηκών, Συνταγολογίου, Κόστους Τροφίμων – Ποτών και Αναλωσίμων «F&B Management» και τέλος το σύστημα της «Γενικής Λογιστικής» μέσω της οποίας ενημερώνονται τα Κεντρικά γραφεία της Αγγλίας. Όλα τα παραπάνω σε ενιαία βάση δεδομένων ανά ξενοδοχείο και με πλήρη διασύνδεση με το Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης Δεδομένων της Sunsoft (Central Data Management System – Sunsoft CDMS) για τη συγκέντρωση και αξιοποίηση όλων των δεδομένων συγκεντρωτικά αλλά και αναλυτικά σε επίπεδο γραμμής παραστατικού.

 

 

Τα οφέλη…Πλήρης αυτοματοποίηση, ταχύτητα και αμεσότητα στην ενημέρωση του κεντρικού συστήματος διαχείρισης δεδομένων.

Τα Ξενοδοχεία μπορούν με τον πλέον γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο να καταχωρούν και να έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία τους. Ταυτόχρονα ενημερώνεται αυτόματα το Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Δεδομένων, το οποίο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων της Nielson.

Οι συναλλαγές μεταξύ πελατών και επιχείρησης, γίνονται χωρίς καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει απόλυτος έλεγχος και διαφάνεια στις διαδικασίες αυτές με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση των δεικτών λειτουργίας όλων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Τα στατιστικά συλλέγονται και αξιοποιούνται on line ανά ξενοδοχείο, αλλά και offline μία φορά στο τέλος ημέρας στο Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης Δεδομένων στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για τη λήψη άμεσων αποφάσεων και δράσεων.

Συνέπεια όλων των παραπάνω, είναι η απρόσκοπτη λειτουργία (24 Χ 7 Υποστήριξη SUNSOFT), τόσο του κεντρικού όσο και των Ξενοδοχείων, και η πλήρης διοικητική ενημέρωση και βελτιστοποίηση των πωλήσεων και κρατήσεων από όλο τον κόσμο.