Με τις εφαρμογές MOBILE & WEB REGISTRATION για ανέπαφες συναλλαγές αυξάνετε την ικανοποίηση των επισκεπτών σας και ενδυναμώνετε τη φήμη του ξενοδοχείου σας!

Εσείς θα μείνετε στην απλή κράτηση δωμάτίων με τους επισκέπτες σας;

Αλληλεπιδράστε μαζί τους!

Το πρόγραμμα Αλέξανδρος Front Office σας προσφέρει μια σύγχρονη  και ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού διαχείρισης του ξενοδοχείου σας. Σας συνδέει με όλα τα “σημεία κλειδιά” του ξενοδοχείου σας. Έτσι, σας αφήνει ελεύθερο να ασχοληθείτε με το πιο σημαντικό task κάθε στελέχους ή ιδιοκτήτη, που είναι το management και η άρτια διαχείριση των πελατών σας!

Με τα νέα modules του προγράμματος, mobile & web registration,  βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησής τους.

Οι Millennials εξάλλου είναι Online και λατρεύουν την ψηφιακή εμπειρία.

Η ψηφιακή εμπειρία είναι ένας συνδυασμός της σύγχρονης τεχνολογίας και της ανθρώπινης νοημοσύνης.  Και τα δύο είναι υπέρ του επισκέπτη. Μπορεί να ξεκινήσει με ενημερωτικά email, τα οποία αποστέλλονται στους πελάτες σας πριν την επίσκεψή τους στο ξενοδοχείο σας.  Φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε κατά τη διάρκεια παραμονής τους και σίγουρα  μετά την αναχώρησή τους. Οπωσδήποτε την εγγραφή τους στο ξενοδοχείο σας θα προτιμήσουν να την κάνουν μέσω Web ή Mobile!

WEB REGISTRATION

Για Αφίξεις χωρίς αναμονή

Η προσθήκη της εφαρμογής web registration στο σύστημα σας, απλουστεύει κάθε διαδικασία κατά την άφιξή των επισκεπτών. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την αξία των παροχών, κάνοντας εύκολη και πρακτική όλη την διαδικασία τόσο για εσάς όσο και τους επερχόμενους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για μία προσωποποιημένη εφαρμογή, που ενημερώνει τον πελάτη πριν την άφιξή του, με ένα ενσωματωμένο μήνυμα για να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Μόλις συμπληρωθούν από τον πελάτη τα στοιχεία αυτά, επιστρέφουν στο ξενοδοχείο και καταχωρούνται αυτόματα στην βάση δεδομένων του Front Office.

Με αυτό τον τρόπο, ο πελάτης ολοκληρώνει την άφιξη του άμεσα και ο υπάλληλος της reception την διαδικασία της καταχώρησης!

 

 

web registration hotel

MOBILE REGISTRATION

Για άμεση πρόσβαση στην επιλεγμένη κράτηση

Το 60% των επισκεπτών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, είναι πιθανό να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο που τους επιτρέπει να κάνουν registration απο το τηλέφωνό τους άμεσα και γρήγορα. Οι ταξιδιώτες έτσι, που επιθυμούν μια πιο απλουστευμένη διαδικασία, χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές τους για να κάνουν online εγγραφή,  αντί της αναμονής στη ρεσεψιόν.

Ο σκοπός της εφαρμογής αυτής είναι, να υλοποιηθούν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, με έναν μόνο μοναδικό reference number, ενώ παράλληλα  ο επισκέπτης μπορεί να υπογράφει και ηλεκτρονικά, αποφεύγοντας έτσι χρονοβόρες διαδικασίες.

Γιατί είναι απαραίτητο να αποκτήσετε τις υπηρεσίες MOBILE & WEB REGISTRATION για ανέπαφες συναλλαγές;

Και αν διστάζετε για διάφορους λόγους, σκεφτείτε το εξής: Μόλις πριν από λίγες δεκαετίες, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ήταν δυνατό να κάνουμε ενέργειες με τη βοήθεια ενός μικρού gadget, πόσο μάλλον να κάνουμε αγορές από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, να διαχειριστούμε τις λειτουργίες των τραπεζών ή να οργανώσουμε ένα ταξίδι σε 10 λεπτά Η ζωή μας είναι ψηφιακή σήμερα και είναι αυτονόητο ότι οι άνθρωποι έχουμε συνηθίσει να παίρνουμε ό,τι χρειάζομαστε άμεσα.

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον ένας από τους στόχους σας είναι να ικανοποιείτε τις ψηφιακές απαιτήσεις των επισκεπτών.

 MOBILE & WEB REGISTRATION για ανέπαφες συναλλαγές: Γρήγορο – Φιλικό – Αποτελεσματικό – Ασφαλές

Ράνια Μπατή, Υπεύθυνη Marketing