Με πολλή μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η έκθεση ΧΕΝΙΑ 2017, στην οποία συμμετείχαμε ως εκθέτες στο Hall 2 και στο περίπτερο Α11. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες, φίλους, συνεργάτες, τόσο για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας, όσο και για το ενδιαφέρον που εκφράσατε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Sunsoft. Ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό για εμάς το ενδιαφέρον σας για όλα τα προϊόντα ξενοδοχειακών εφαρμογών και εφαρμογών εστίασης  που παρουσιάσαμε, και κυρίως για τα νέα modules του προγράμματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ FRONT OFFICE (PMS) και του Hotel cloud pms  της εταιρίας μας, που για άλλη μια φορά ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας της εταιρίας μας είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες με επιχειρήσεις κυρίως τους ξενοδοχειακού κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  έκθεση- σύμβολο για τα ξενοδοχεία διήρκεσε 3 ημέρες, από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO  και επέστρεψε δυναμικά μετά από 5 χρόνια απουσίας βάζοντας τη σφραγίδα της στην νέα εποχή του Ελληνικού Τουρισμού, σε μια προσπάθεια να συνδέσει την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την τεχνολογία της χώρας μας.

Όπως τόνισε η Υπουργός Τουρισμού, Κα Έλενα Κουντουρά, “Ο Τουρισμός είναι ισχυρή κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας μας και είναι η γέφυρα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών και σε άλλους παραγωγικούς κλάδους… Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Xenia!

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η Sunsoft κατέχει 26 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες έργα μέχρι σήμερα και με ενεργό πελατολόγιο περισσότερες από 3.850 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με ξενοδοχεία, εστιατόρια, κάφε-μπαρ σε όλη την Ελλάδα, οφείλονται κυρίως στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων μας αλλά και στην άρτια συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχουμε σε κάθε προβληματισμό ή ανάγκη τους.

Στην Sunsoft εργαζόμαστε καθημερινά με μία κοινή ΑΠΟΣΤΟΛΗ. «Να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσουν το επιχειρείν των πελατών μας με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ακεραιότητα.»

Με Τιμή

Επαμεινώνδας Μιμίκος

Διευθύνων Σύμβουλος Sunsoft