Με πολλή μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η έκθεση HORECA 2018, στην οποία συμμετείχαμε ως εκθέτες στο Hall 1 και στο περίπτερο Α16.

4 ημέρες γεμάτες ενθουσιασμό, με δυνατό “παλμό”, πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, δεκάδες εμπορικές συναντήσεις και συζητήσεις και απίστευτες επαγγελματικές ευκαιρίες για εκθέτες και επισκέπτες.

4 ημέρες, 1 δυνατή ομάδα, η ομάδα της Sunsoft και οι ενθουσιασμένοι υφιστάμενοι και υποψήφιοι πελάτες μας είδαμε τις νέες τεχνολογίες, τις νέες δυνατότητες, τα νέα δεδομένα στον κλάδο της Εστίασης και των Ξενοδοχείων.

Ο χώρος της Εστίασης και των Ξενοδοχείων εξελίσσεται ραγδαία. Όλοι οι σύγχρονοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι η τεχνολογία και η μηχανογράφηση των επιχειρήσεών τους είναι μονόδρομος. Η μηχανοργάνωση μπορεί να δώσει στον επιχειρηματία μια πραγματική εικόνα του καταστήματος, να του υποδείξει το που «πονάει», να ελέγξει καλύτερα την κίνηση των προϊόντων του – τι φεύγει εύκολα και τι όχι- το τι αλλαγές πρέπει να πραγματοποιήσει και που.

Ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό για εμάς το ενδιαφέρον σας για όλες τις λύσεις Εστίασης και Ξενοδοχείων που παρουσιάσαμε, και κυρίως για τα νέα modules των προγραμμάτων ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ FRONT OFFICE (PMS).

Ασύρματη ειδοποίηση σερβιτόρου, ηλεκτρονικό βιβλίο κρατήσεων, e-menu, web reporting tool, Wi-Fi hot spot, tap n’ order, web registration, mobile check in, surveys, email marketing, restaurant check in και πολλές ακόμη εφαρμογές.

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας της εταιρίας μας είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες με ανθρώπους που ενδιαφέρονται σοβαρά να επενδύσουν ή να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, προκειμένου να είναι συνεχώς ανταγωνιστικοί, να κρατήσουν το μερίδιο αγοράς τους, να βελτιώσουν την κερδοφορία τους.

Η Sunsoft κατέχει 27 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των πληροφοριακών συστημάτων έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες έργα μέχρι σήμερα και με ενεργό πελατολόγιο περισσότερες από 3.850 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με ξενοδοχεία, εστιατόρια, κάφε-μπαρ σε όλη την Ελλάδα, οφείλονται κυρίως στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων μας αλλά και στην άρτια συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχουμε σε κάθε προβληματισμό ή ανάγκη τους.

Στην Sunsoft εργαζόμαστε καθημερινά με μία κοινή ΑΠΟΣΤΟΛΗ«Να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύσσουν το επιχειρείν των πελατών μας με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ακεραιότητα.»

Σας ευχαριστούμε όλους για το εξαιρετικό ενδιαφέρον σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Με Τιμή

Επαμεινώνδας Μιμίκος

Διευθύνων Σύμβουλος Sunsoft