Η εταιρία Sunsoft στο πλαίσιο ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρησιακή της λειτουργία, συνεργάστηκε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και προχώρησε στη χορηγία του προγράμματος Αλέξανδρος Front Office, την κορυφαία εφαρμογή που καλύπτει πλήρως όλο  το φάσμα διαχείρισης και λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Κα Ράνια Μπατή « η νέα γενιά χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη θεωρητική κατάρτιση αλλά και τα πρακτικά εργαλεία για να προχωρήσει και να εδραιωθεί επαγγελματικά. Η ανάγκη για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τόσο στην τοπική όσο και την παγκόσμια αγορά Τουρισμού είναι πλέον επιτακτική. Η SUNSOFT με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο της σχεδίασης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων Πληροφοριακών συστημάτων για τις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις ΕΣΤΙΑΣΗΣ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το επιχειρηματικό περιβάλλον του κλάδου και τι ακριβώς χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας και επαγγελματίας για να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί»

Το προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management, της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε συνεργασία με το Queen Margaret University, στοχεύει να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα εξειδικευμένων στελεχών ικανών να σταδιοδρομήσουν σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού, που αποτελεί για τη χώρα μας μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν όλα τα απαραίτητα προσόντα για επαγγελματική εξέλιξη τόσο στον ξενοδοχειακό τομέα όσο και σε όλο το φάσμα της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Περισσότερες πληροφορίες για τη Sunsoft στο www.sunsoft.gr

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο https://goo.gl/SBHpuR