ΑΡΤΟΖΑ 2019

Η κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA αποτελεί διαχρονικά ένα λαμπερό εκθεσιακό «διαμάντι», καθώς εδώ σμιλεύονται οι πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες ανάμεσα στην προμηθευτική αγορά και τους επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Η  SUNSOFT  δίνει για μία ακόμη φορά το δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας ως εκθέτης στα περίπτερα HALL 3 A19/Β18 στο METROPOLITAN EXPO από 22-25 Φεβρουαρίου 2019.

Περιμένουμε όλους τους φίλους, πελάτες και συνεργάτες να γνωρίσουν από κοντά τις νέες αναβαθμισμένες και εξελιγμένες εφαρμογές και modules για τον κλάδο των αρτοζαχαροπλαστείων και τις απεριόριστες δυνατότητες διαχείρισης των συναλλαγών τους με τους πελάτες τους.

Να δοκιμάσουν live demos  των εφαρμογών της SUNSOFT και να ενημερωθούν για τις tailor made λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν ειδικών προσφορών που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ο κλάδος εξελίσσεται δυναμικά και οι επιχειρηματίες επιβάλλεται να είναι ενημερωμένοι για τις λύσεις που θα τους βοηθήσουν να διευκολύνουν την καθημερινή ροή της δουλειάς τους αλλά και να λάβουν αποφάσεις στρατηγικής σημασίας για το μέλλον και την εξέλιξή της!

Εάν έχετε 2 και περισσότερα αρτοζαχαροπλαστεία η λειτουργία της εφαρμογής Κεντρική Διαχείριση τους συστήματος, σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιείτε όλες τις συναλλαγές που αφορούν την καθημερινή διαχείριση 2 ή περισσότερων σημείων πώλησης/καταστημάτων καθώς και να παρακολουθείτε λεπτομερώς την εξέλιξη της λειτουργίας μέσω στατιστικών reports.

Η Νο 1 εφαρμογή για χώρους Εστίασης Αμβροσία εξελιγμένη με νέεες δυνατότητες όπως : Ζυγαριές ή ζυγιζόμενα – Τιμοκατάλογοι – Πελάτες – Barcode – Παραγγελίες – Web reporting tool – Τρόποι πληρωμής και παραστατικά – Food & Beverage management  θα παρουσιαστεί στην Artoza για να μπορέσετε να δείτε “στην πράξη” πως λειτουργούν τα νέα modules και σας βοηθούν να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε στο περίπτερο μας, να γνωρίσετε εμάς και τους συνεργάτες μας και να δείτε από κοντά τις νέες προτάσεις μας.