Πληροφοριακά Συστήματα

Γνωρίστε το λογισμικό μας

Μάθετε εδώ για τις Λύσεις Μηχανοργάνωσης της Sunsoft

Στη Sunsoft ασχολούμαστε αποκλειστικά στο σχεδιασμό και την παραγωγή “ολοκληρωμένων συστημάτων μηχανοργάνωσης” και συγκεκριμένα..

  1. Επενδύουμε στη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων για τους κλάδους της Εστίασης και του Τουρισμού!
  2. Ακολουθούμε αυστηρές προδιαγραφές για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  3. Εδραιωθήκαμε στην κορυφή, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες.

Ώστε σήμερα να σας προσφέρουμε τα απόλυτα εργαλεία για τη Διαχείριση, τον Έλεγχο και την Εξέλιξη και της δικής σας επιχείρησης.

Ξενοδοχειακά Προγράμματα

Το ξενοδοχειακό σας πρόγραμμα είναι η καρδιά της επιχείρησής σας

“Companies run by numbers” υποστηρίζουμε στη Sunsoft. Μόνο μέσω της τεχνολογικής δικτύωσης, των καινοτόμων εφαρμογών και των μοντέλων πρόβλεψης, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας!

Μάθετε Περισσότερα

Προγράμματα Εστίασης

Στην εστίαση ο χρόνος είναι χρήμα!

Οι συνθήκες στην Εστίαση, για ένα καφέ, μπαρ, εστιατόριο δεν είναι σχεδόν ποτέ ιδανικές. Χρειάζεστε σίγουρα έναν αξιόπιστο συνεργάτη με σταθερές λύσεις και προτάσεις, όπου το ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ Sunsoft σας παρέχει.
Χρειάζεστε αυτόματα η παραγγελία σας, να μεταφέρεται στο σημείο παρασκευής της και αν ο πελάτης σας ζητήσει αλλαγές ή ακυρώσεις, να μπορείτε να ενημερώνεται αμέσως, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.
Η αποθήκη, το stock εμπόρευμα, το κλείσιμο της ημέρας, οι οικονομικές συναλλαγές, όλα ρυθμίζονται με ασφάλεια και αξιοπιστία. Έτσι έχετε καθημερινά την πιο έγκυρη πληροφόρηση, που θα σας αφήσει χρόνο και ελευθερία, να ασχοληθείτε με την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Αυτοί είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι να επιλέξετε την λύση της Sunsoft!

Μάθετε Περισσότερα